Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Nis 05, 2022 - Nis 30, 2022

Unilever’in Düzenlediği "Ideatrophy" Yarışmasında Birincilik Özyeğin Üniversitesi’nin

Unilever tarafından bu yıl 20.’si gerçekleştirilen "Ideatrophy" yarışmasında Özyeğin Üniversitesi öğrencilerinin yer aldığı Bluechip takımı 1.’lik elde etti. Ocak ayındaki yarı finalin ardından 15 Mart 2022 tarihinde gerçekleşen final sunumlarında birinciliğe layık görülen ekip, Londra'da gerçekleşecek olan “Unilever Ideathropy” uluslararası finalinde ülkemiz adına yarışacak.

Her yıl farklı bir ürün grubu için pazarlama stratejisi oluşturmayı amaçlayan yarışmada bu yıl Özyeğin Üniversitesi öğrencileri, çöp olarak sayılacak atıkların geri dönüştürülmesini amaçladıkları projeleri ile önemli bir başarıya imza attılar. Proje, dönüşüm istasyonu ile kullanılan Unilever ürünlerinin barkod sistemi aracılığıyla atılacağı ve her atık atıldığında, bir uygulama üzerinden puan toplanmasına imkân veren bir ödül sistemini içeriyor.

İşletme Fakültesi, Uluslararası Finans Bölümü 4.sınıf öğrencisi Vera Pöhrenk, Girişimcilik Bölümü 3.sınıf öğrencisi Kuzey Deniz Yılmaz, Sosyal Bilimler Fakültesi, Psikoloji Bölümü 4.sınıf öğrencisi Su Evci’yi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.